Crowdfunding vragen - Tim Akkerman & The Ivy League Skip to main content
was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Veel gestelde vragen

Crowdfunding campagine

Wat gebeurt er met mijn geld? Waar gaat mijn donatie naar toe?

Het geld wordt beheerd door Stichting The Ivy League die is opgericht ter ondersteuning van Tim Akkerman & The Ivy League. We hebben een begroting opgesteld voor de productie van het album, en dit bevat onder andere de studiohuur, kosten voor de muzikanten, het persen van de cds en vinyl, kosten voor de producer, mastering. Maar er is ook een kleine post opgenomen voor de promotie. Kortom, we hebben rekening gehouden met alles wat er bij komt kijken om een plaat op te nemen.

Wat gebeurt er als het bedrag niet gehaald wordt?

Als het doelbedrag van de campagne niet wordt gehaald gaan we proberen om het album voor dat bedrag toch te maken. We zullen dan de budgettering moeten aanpassen.

Wat gebeurt er als er meer geld dan het doelbedrag wordt opgehaald?

Als er meer geld word opgehaald dan we ons tot doel hebben gesteld zal dit gebruikt worden ten behoeve van de opname en promotie van het album.

Wanneer komt het album uit?

We willen het album in het najaar uitbrengen, op dit moment is begin september onze streefdatum. Uiteraard houden we jou op de hoogte als we dat toch niet gaan halen, en als we het wel halen hoor je ook van ons! Kortom, je blijft sowieso op de hoogte!

Kan ik mijn donatie terugvorderen?

We zouden het natuurlijk erg jammer vinden als je spijt krijt van je donatie. Tot het einde van de campagne, die 30 dagen loopt, kan je je donatie terugvorderen. Neem daarvoor contact op met het management.

Is mijn donatie zichtbaar voor anderen?

Nee, je donatie is niet zichtbaar voor anderen

Hoe word ik op de hoogte gehouden van het verloop van het project?

Als er een belangrijke update is (bijvoorbeeld, we hebben het streef bedrag opgehaald, of het album komt uit), dan zullen we je benaderen via email. Bij minder grote updates kan je terecht op de campagne pagina, of we houden je op de hoogte via de social media kanalen van Tim, zoals Facebook en Instagram.

Wanneer ontvang ik mijn tegenprestatie?

Je ontvangt het album een week vóór de officiële release, omstreeks september 2021. Mocht je nog een andere tegenprestatie hebben gekozen, zoals kaartjes voor de clubtour, of Tim Bakkerman, dan nemen we daar over persoonlijk contact met je op.